4 solbriller til golf

Uanset vejret; sol, regn eller blæst gælder det om at være klædt på til kamp. Mange er i tvivl om hvilken type solbrille der er god til golfspil. Vores erfaring er at polariserede eller lys stabiliserende glas giver en bedre oplevelse både farve og komfort mæssigt. Den polaride funktion forøger kontrasten og dybden i det du ser, så hældninger og små usynlige huller i banen står klart.   

Vi har samlet 4 typer solbriller, specielt velegnet til golfrunden.  

Stellene er specielt udvalgt efter komfort, udsyn og glastype. Alle er vigtige aspekter man bør overveje når man køber Solbriller til sport. 

PolarizedPlus2®-teknologien – glas fra Hawaii

PolarizedPlus2®-teknologien er udviklet af den kendte solbrilleproducent Maui Jim der blev grundlagt på Hawaii. Deres plariserede glas blokerer ikke blot genskær, men arbejder med farver og kontraster, så du er sikret at se dine omgivelser i stærke og klare farver. Glassets teknologi er specielt designet med henblik på kontraster der stabiliserer lysforholdende og giver bedre fornemmelse af dybderne i banen og forstærker opfattelsen af hældninger.

 

Adidas LST – skræddersyet til sport

Adidas LST (Light Stabilizing Technology) linser er en serie af uovertruffen kontrastforstærkende sol linser, der hjælper øjet til at ændre sig, når der skiftes lysforhold. LST forstærker opfattelsen af rene og primære farver og er perfekt til sport, der tager dig ind og ud af skyggefulde områder.  

Adidas LST contrast er linsen, der eliminerer alle visuelle forhindringer. LST-kontrastlinsen forstærker opfattelsen i alle lysindikationer og forbedrer høj kontrastsyn især mod grøn baggrund. Ønsker man en lysere udgave af kan man med fordel vælge light versionen. LST Contrast er velegnet til specielt golf og løb.  

1 // Maui Jim Ho’okipa   2 // Maui Jim Breakwall   3 // Adidas Kumacross   4 // Adidas cross halfrim

Vigtigste fordele med en solbrille til golf:  

  • Mindsker øjenbelastning 
  • Konstant, høj kontrast 
  • Forbedret naturlig farveopfattelse 
  • Forbedring af detaljer, konturer og niveauer 
  • Reducerer lyset til et behageligt niveau uden at nedsætte andre faktorer 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

giv os et kald.
mandag-torsdag 9:30-17:30
fredag 9:30-18:00
lørdag 9:30-14:00

torvegade 9
6700 esbjerg

tlf: 7512 3385
info@cityoptik.dk

vi er også sociale.
vær en del af vores fællesskab #Cityoptikesbjerg @cityoptikesbjerg