Derfor vælger Annika ULTRA: ”Jeg er meget tilfreds”

Annika har et stort behov for at holde fokus hele dagen i sit arbejde som dekoratør. Derfor er månedslinserne ULTRA et valg som passer hende rigtig godt. – Med en linse som ULTRA er det dejligt, at jeg har lige så klart og behageligt syn om morgenen som når jeg slutter om aftenen, siger hun.
Nu kan du teste månedslinsen, når du samtidig booker en synsprøve.

Et almindeligt problem for kontaktlinsebrugerne er, at linsen kan tørre ud sidst på dagen – hvilket kan indebære både tørre øjne og at synskvaliteten forværres.
For Annika er der intet alternativ.
I sit arbejde som dekoratør og stylist har hun  behov for et godt syn hele tiden, for at gøre et så godt job som muligt.
– I mit arbejde er det ofte afgørende at finde unikke detaljer. Tørre eller besværlige linser må ikke komme i vejen for et godt resultat, siger hun.

Derfor har Annika valgt månedslinsen ULTRA med MoistureSeal® teknologi som bevarer op til 95 procent af linsens fugt i op til 16 timer. Det gør, at linsen ikke tørrer ud i løbet af dagen.
– Jeg stilles overfor mange problemer og udfordringer som skal løses hver dag – men synet er aldrig et af dem, siger Annika.

Det har taget mange år at finde frem til en så brugervenlig linse som muligt. Men forskningen har mildt sagt givet resultat – ifølge en undersøgelse fra Bausch+Lomb er ni ud af ti ULTRA-brugere tilfredse med deres valg.
– Jeg er meget tilfreds med, hvordan ULTRA hjælper mig i mit arbejde, siger Annika Kampmann.

Som kontaktlinsebruger vil du måske gerne prøve en linse, inden du køber den. Det kan lade sig gøre nu, måde, da alle som booker en synsprøve hos udvalgte optikere kan prøve ULTRA®-linserne uden beregning i 30 dage.

Book en synsprøve og test linserne gratis i 30 dage.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

giv os et kald.
mandag-torsdag 9:30-17:30
fredag 9:30-18:00
lørdag 9:30-14:00

torvegade 9
6700 esbjerg

tlf: 7512 3385
info@cityoptik.dk

vi er også sociale.
vær en del af vores fællesskab #Cityoptikesbjerg @cityoptikesbjerg