Det tog otte år at fremmestille denne månedslinse: Passer til alle typer synsfejl

Endelig er den her, resultatet af otte års forskning – linsen som giver maksimal komfort for alle typer synsfejl. Bausch+Lom Ultra er fremstillet med en speciel teknologi som giver både skarpt syn og komfort hele dagen. Her er linsen som har den fulde pakke. 

Læg mærke til: Lige nu kan du booke en synsprøve og få mulighed for at prøve linserne gratis en hel måned.

Med avanceret teknik har Bausch + Lomb udviklet en månedslinse som tilbyder maksimal komfort hele dagen.

For at imødegå kundernes høje forventninger har man lagt ekstra tid og ressourcer i arbejdet med at udvikle Ultra.
– Kontaktlinsebrugerne kræver produkter af høj kvalitet, som kan give både langvarig komfort og skarpt syn. Vi har arbejdet utrætteligt med at skabe de rette linser, siger Dan Hook, chefforsker hos Bausch+Lomb.

95% fugt – i op til 16 timer
Med MoistureSeal®-teknologien har man sørget for, at månedslinsen beholder hele 95 procent af fugtindholdet i op til 16 timer. Et resultat som indebærer, at man ikke behøver at bekymre sig for, at øjnene føles tørre i løbet af dagen.

Og ifølge kunderne er der ingen tvivl om, at linsen faktisk holder hvad den lover. En undersøgelse* viser, at ni ud af ti brugere mener, at kontaktlinserne er lige så komfortable i slutningen af dagen som i begyndelsen.

3-Zone Progressive™ Design – til alle afstande
Ultra findes til nærsynet, langsynet, astigmatisme (bygningsfejl) og dem med alderssyn dvs. dem som med alderen skal have læsebriller eller progressive briller. Mange ved ikke, at der findes ”læselinser”, men Ultra for Presbyopia har et 3-Zone Progressive™ Design som gør, at den giver skarpt syn på kort, mellem og lang afstand – Bausch+Lomb passer til alle synsfejl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

giv os et kald.
mandag-torsdag 9:30-17:30
fredag 9:30-18:00
lørdag 9:30-14:00

torvegade 9
6700 esbjerg

tlf: 7512 3385
info@cityoptik.dk

vi er også sociale.
vær en del af vores fællesskab #Cityoptikesbjerg @cityoptikesbjerg