Essilor roadpilot brilleglas til sikker kørsel

Er du en af de mange billister der foretrækker at lade bilen stå om aftenen når det bliver mørkt fordi du er utryg i trafikken? Alle billister har mindst én gang oplevet irriterende lys fra modkørende trafik. Nogle værre end andre. Essilors Roadpilot II glas er specielt designet til kørsel og sørger for du er tryg og sikker i trafikken.  

den ultimative lyskontrol på vejen med en kørebrille

Essilor RoadPilot kørebriller er designet til at give et knivskarpt syn under kørsel. Teknologien bag Essilor RoadPilot ll kompenserer for effekten af billygter fra modkørende trafik om natten og for skarpt sollys om dagen, så du kan køre afslappet og nå sikkert frem. 

hver anden bilist føler sig generet af genskær og blændende reflekser i trafikken fra bl.a. modkørende billister. En undersøgelse fra Statens Institut for Folkesundhed viser at over tre millioner danskere har problemer med øjnene, der kan øge risikoen for trafikuheld, uanset om de færdes til fods eller på to eller flere hjul. 

Roadpilot glassene har bredere synsfelter, der kræver mindre bevægelse af hovedet, og kan fås med farveskift. Glassene er også behandlet mod reflekser på for- og bagsiden af glassene, og giver ekstra UV-beskyttelse i dagtimerne. 

Fordelene ved Roadpilot brilleglas

Light Control 

Signifikant mindre blænding fra modkørende biler og stærk gadebelysning. Bliver mørke i dagslys for at eskytte mo skarpt sollys, og giver dermed øjnene de bedste lysforhold både dag og nat.

Skarpt syn 

Bedre kontrast og højere opløsning får vigtige detaljer til at opstå klart – særligt om aftenen. Med den nye premium refleksbehandling, Crizal drive, får du et perfekt værn mod lysbølger som ellers kunne blænde og dermed reduceret risiko. Coatningen giver op til 90% mindre blænding ved kørsel i mørke. 

Brede synsfelter 

Panoramisk udsyn mindsker behovet for hovedbevægelser og giver optimalt perifert udsyn, når du skal kigge i spejlet eller på trafikken. Mellem-afstanden gør det let at se bilens instrumenter. Stabilt nærfelt til begrænset brug på nær.  

*Essilor Roadpilot II glas kan fås både som progressive og enkeltstyrke glas.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

giv os et kald.
mandag-torsdag 9:30-17:30
fredag 9:30-18:00
lørdag 9:30-14:00

torvegade 9
6700 esbjerg

tlf: 7512 3385
info@cityoptik.dk

vi er også sociale.
vær en del af vores fællesskab #Cityoptikesbjerg @cityoptikesbjerg