find briller der passer til din ansigtsform

Er du i tvivl om hvilken brille der passer bedst til din ansigtsform og hvad du skal holde dig langt væk fra? Vi har lavet en guide til hvordan du finder din næste brille, fordi vi syntes du skal være klædt bedst muligt på.   

For at fastslå din ansigtsform og briller, der ser bedst ud på dig, skal du trække dit hår væk fra dit ansigt og se direkte ind i et spejl. Se nærmere på den generelle form og konturerne i dit ansigt og hoved.  

Firkantet: 

Er du model? Det tyder din kæbelinje i hvert fald på! Kig efter runde former og bløde faconer der vil gøre dit ansigt længere og skabe en god balance til dit kæbeparti.  

Oval: 

Du er heldig, kun fantasien sætter grænser for dine valgmuligheder. Dit ansigt er en symmetrisk symfoni og er det ideelle brilleansigt. Firkantet, rund, pilot eller cat-eye – du har frit valg på alle hylder.  

Hjerteformet: 

Blødgør dine stærke karakteristik med lyse farver og bløde organiske former. For at komplimentere dit ansigts naturlige form, kan man vælge en brille der er bred forneden. 

Undgå den firkantede facon, da den kun vil gøre din brede karakteristik bredere.  

Trekantet: 

Kærlighed til kæben! Har du et trekantet hoved hvor kæben er det bredeste punkt i dit ansigt? så skal du gå efter briller med detaljer på toppen. Brug briller i stil med en club-master, eller dem med dobbelt bro.  

Rundt: 

Er dit ansigt ligeså langt som det er bredt og har du smukke fyldige kinder bør du gå efter en mere firkantet brille med skarpe kanter, og lige linjer. Dette vil automatisk få dit ansigt til at se længere ud. En firkantet brille med dobbeltbro vil komplimentere dine runde ansigtsformer.  

Aflangt: 

Er dit ansigt langt? Heldigt for dig – du kan nemlig styre stilen som mange andre misunder. Gå efter markante store briller der kompenserer for længden på dit ansigt. Det mere glas jo bedre.  

Diamant: 

Du har fantastiske kindben og et langt ansigt og omridset på dit ansigt er kantet og markant. Kig efter briller hvor stængerne er sat højt på brillen for at give dine kindben den perfekte afslutning. De høje stænger kan kombineres med den ovale, rektangulære eller cat-eye for at opnå den perfekte balance.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

giv os et kald.
mandag-torsdag 9:30-17:30
fredag 9:30-18:00
lørdag 9:30-14:00

torvegade 9
6700 esbjerg

tlf: 7512 3385
info@cityoptik.dk

vi er også sociale.
vær en del af vores fællesskab #Cityoptikesbjerg @cityoptikesbjerg