Natlinser: Bliv fri for briller og kontaktlinser

Vil du se klart uden briller eller kontaktlinser hver dag? Med de innovative natlinser kan du få dine ønsker opfyldt. Natlinsen er en formstabil kontaktlinse, med helt specielle egenskaber. Man bruger den om natten! Mens du sover omformer linsen din hornhinde. Når du står op om morgenen, tager du linsen ud og ser klart hele dagen uden brugen af briller eller kontaktlinser. 

Hvordan virker den?  

Natlinser, er en kontaktlinse man bruger om natten, hvorefter der opnås normalt syn i dagtimerne, uden yderlig brug af linser og briller. Kort fortalt fungerer natlinser ved at kontaktlinsen suger hornhinden til en mere flad facon.  

Når man vågner tager man linserne af, og man vil kunne se klart hele dagen, uden nogen form for korrektion.  

Den største fordel ved Natlinser, er at den bremser udviklingen af nærsynethed. Derfor tilpasser vi mange Natlinser til helt unge, for at hæmme udviklingen af nærsynethed. Natlinser er ganske ufarlige og 100% reversibele. Holder man op med at sove med natlinsen, forsvinder effekten og man vender tilbage til det syn man havde før. 

Udviklingen bør bremses i en tidlig alder 

Flere studier viser at det er muligt at bremse udviklingen. Det vil sige, et barn på 12 år, med ca. -1,00D der starter med briller eller almindelige kontaktlinser vil ende som voksen med en styrke omkring – 3,00D/- 4,00D mens en 12 åring med -1,00D der begynder med natlinser typisk vil ende med omkring – 2,00D i styrke som voksen 

Hvordan får jeg natlinser? 

Først vil vi gerne inviterer dig til en uforpligtende samtale om dine synsbehov, og hvad natlinsen kan gøre specifikt for dig.  

Da natlinsen er skræddersyet til dit øje skal der foretages opmålinger af hornhinden. Dette gør man med en topografi, hvor man kortlægger hele overfladen af hornhinden. Topografen viser om du er egnet som kandidat, da nogle hornhinder ikke kan korrigeres som man ønsker. En sådan undersøgelse er risiko- og smertefri.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

giv os et kald.
mandag-torsdag 9:30-17:30
fredag 9:30-18:00
lørdag 9:30-14:00

torvegade 9
6700 esbjerg

tlf: 7512 3385
info@cityoptik.dk

vi er også sociale.
vær en del af vores fællesskab #Cityoptikesbjerg @cityoptikesbjerg