Unikke kundeoplevelser siden 1970

City Optik har haft unikke kundeoplevelser siden 1970, hvilket skyldes vores selvstændighed, høje service, faglighed og kvalitet. Vi arbejder udfra humor, engagement og professionalisme.
Hos os er du sikker på at møde den samme optiker, hver gang du besøger os. Det er nu engang rart at blive betjent af en, der allerede er inde i ens sag. Hvis du, mod forventning, vælger at afbestille dine nye briller, skal dette ske telefonisk og senest 24 timer efter bestilling. Det er ikke tilstrækkeligt at sende en mail.
Vi er ikke med i en stor og landsdækkende kæde af brilleforretninger. Vi vil være det lokale alternativ, hvor du altid får den bedst tænkelige rådgivning, og hvor service virkelig kan mærkes.

I vores klinik bliver dine øjne undersøgt af en engageret, erfaren og højt uddannet optometrist. Vores undersøgelser lever op til lovens krav om en grundig og dybdegående synsprøve. Vi er altid fagligt ajourført gennem kurser og videreuddannelse. Vi anvender kun de bedste maskiner og måleudstyr. Derved bliver dine glas eller kontaktlinser tilpasset individuelt. Du får det mest optimale syn.

Vi har eget værksted hos City Optik, da det giver dig en mere faglig og personlig betjening. Vi kan løse de fleste opgaver på værkstedet, mens du venter. Vi mener, det er at gå på kompromis med kvaliteten at få slebet og monteret vores glas på et stort centralt værksted. Derfor har vi valgt at have eget værksted, hvor vi sliber, monterer, reparerer og servicerer dine briller. Når et par briller forlader City Optik, skal de være 100% i orden.

mød teamet bag
Per Andersen

Per Andersen

Indehaver

Annie Underbjerg

Annie Underbjerg

Sygeplejeske & stilkonsulent

Kim Hansen

Kim Hansen

Optiker & Kontaktlinsespecialist

Louise Bossen

Louise Bossen

Grafiker & Marketingansvarlig

Mille Junker

Mille Junker

Optiker


giv os et kald.
mandag-torsdag 9:30-17:30
fredag 9:30-18:00
lørdag 9:30-14:00

torvegade 9
6700 esbjerg

tlf: 7512 3385
info@cityoptik.dk

vi er også sociale.
vær en del af vores fællesskab #Cityoptikesbjerg @cityoptikesbjerg