polariserede solbriller – er de bedste solbriller

Kender du følelsen af at komme gående i en skarp sol, så du automatisk kigger ned i jorden – men refleksionen fra solen blænder dig? Det rigtige valg af solbrille glas kan være afgørende for din komfort i høj solskin. Polariserede glas er vores fortrukne glas når vi vælger solbriller. Hvorfor tænker du måske? Det skal vi prøve at forklare så godt som muligt.  

Hvad er polariserede glas? 

Polariserede glas fjerner alt det lys, der bliver reflekteret fra vandrette overflader som f.eks. Vand på vejbanen, havet og sne. Dette glas er også specielt velegnet til bilkørsel, hele sæsonen, da der ikke vil opstå irritation af lyset og dermed slapper man mere af i øjnene. Denne teknologi beskytter dine øjne imod skadeligt lys og UV-stråling fra solen, uden at gå på kompromis med det klare syn.  

men hvilke linser skal man vælge?  

De fleste brands i dag laver også en polariseret version af deres solbriller, nogle producenter har dog forsket videre i teknologien og taget et skridt videre.  

Maui jim udviklede PolarizedPlus2®-teknologien der ikke blot blokerer genskær men arbejder med farver og kontraster så du er sikret at se dine omgivelser i stærke og klare farver der giver en bedre fornemmelse af dybde. Deres motto er; “Farve. Klarhed. Detaljer” 

Adidas leverer udstyr til ekstrem sport såsom, skisport, sejlads og bl.a. løb. Deres mange variationer i glas byder både på polariserede glas velegnet til Golf og andre former for sport. Glasset kan fås i forskellige farver og spejl behandlinger.  

Ray-Ban producerede oprindeligt polariserede solbriller til jagerpiloter. Du har vel set Tom cruise i Top Gun? Jagerpiloterne oplever ekstreme nivuear af direkte sollys og reflektioner fra skyer og land. Ray-ban har flere farvevarianter når det kommer til deres polariserede glas. 

 

Hvad får du for prisen?  

  • Mindsker reflekteringer, så der ikke opstår irritation ved blænding. 
  • Reducerer træthed og irritation i øjnene
  • Forøger komforten ved udsynet, og giver bedre fornemmelse omkring dybde. 
  • Forbedrer klarheden, forstærker farver og kontraster. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

giv os et kald.
mandag-torsdag 9:30-17:30
fredag 9:30-18:00
lørdag 9:30-14:00

torvegade 9
6700 esbjerg

tlf: 7512 3385
info@cityoptik.dk

vi er også sociale.
vær en del af vores fællesskab #Cityoptikesbjerg @cityoptikesbjerg