Briller & glas

City Optik er din lokale optiker i Esbjerg med fokus på kvalitet

Vores briller er valgt med kærlighed. City Optik har eneforhandling af flere high end briller i Esbjerg. Vi har et ekstraordinært udvalg af briller, solbriller og glas. Den ekstraordinære service guider og hjælper dig til at finde de briller, som på bedste vis komplimenterer din personlige stil.

Kvalitetsglas, der beskytter og giver klart syn

Dine kvalitetsglas starter med en synsprøve, hvor vi kan måle helt ned i 0,01 dioptri- AVA. Som den eneste optiker i Esbjerg kan du hos City Optik få ESSILOR glas, der er individuelt tilpasset og med den højst mulige præcision. Præcision og teknologi er med til at sikre perfektion, når vi opmåler til dine nye brilleglas.

Vi har flere års erfaring med det prisvindende brilleglas fra ESSILOR Varilux X-serie, der giver klarhed fra kant til kant og fjerner følelsen af at være ude af balance med op til 90%, så du kan føle dig tryg i dine daglige gøremål.

Essilor brilleglas kan kompensere både for en og flere synsfejl samtidigt.

De almindeligste synsfejl er nærsynethed, langsynethed, presbyopi og astigmatisme. Uanset din type af synsfejl, så får du en forkert brydning af lyset og har derfor svært ved at se klart og tydeligt. Vi tilbyder mange forskellige løsninger – og vil hellere end gerne tage en snak med dig om hvilke løsninger, der passer bedst til dine nye briller!

Giv os et kald

Mandag-Torsdag 9:30-17:30
Fredag 9:30-18:00
Lørdag 9:30-14:00

Torvegade 9
6700 Esbjerg

Tlf: 7512 3385
info@cityoptik.dk

Vi er også sociale

Vær en del af vores fællesskab
#Cityoptikesbjerg @cityoptikesbjerg