Børnebriller

City Optik er din lokale optiker i Esbjerg med fokus på kvalitet

Vores briller er valgt med kærlighed. City Optik har eneforhandling af flere high end briller i Esbjerg. Vi har et ekstraordinært udvalg af briller, solbriller og glas. Den ekstraordinære service guider og hjælper dig til at finde de briller, som på bedste vis komplimenterer din personlige stil.

Kvalitetsbriller til børn i Esbjerg

Børn og briller, det er mere end bare briller. Vi har et stort udvalg af briller til børn. De forskellige briller er tilpasset det enkelte barns behov, såsom den smarte eller lette brille, svømmebrillen eller sportsbrillen.

Er du i tvivl, om dit barn har brug for briller? Som forældre skal man være opmærksom på, om barnet ofte har hovedpine, koncentrationsbesvær ved læsning, gnider sig i øjnene, kniber øjnene sammen eller helst vil se fjernsyn helt tæt på. Vi tester dit barns syn allerede fra 9-årsalderen. Enkelte børn bliver sendt videre til yderligere test ved øjenlægen.

Har dit barn høje minusstyrker – også kaldet nærsynethed, så kan denne proces bremses enten ved hjælp af kontaktlinser eller ESSILORs Stellest brilleglas.

Giv os et kald

Mandag-Torsdag 9:30-17:30
Fredag 9:30-18:00
Lørdag 9:30-14:00

Torvegade 9
6700 Esbjerg

Tlf: 7512 3385
info@cityoptik.dk

Vi er også sociale

Vær en del af vores fællesskab
#Cityoptikesbjerg @cityoptikesbjerg